BOMBA στο ΑΓΡΟΤΙΚΟ: Πρόθεση αποχώρησης από τους παίκτες της Χρυσομηλιάς

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση τους οι ποδοσφαιριστές της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας γνωστοποίησαν την πρόθεση τους να απέχουν οριστικά από τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος της ΠΟΑΣΠ (Όμιλο Premier).

Διαβάστε την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

Μετά από συνάντηση που είχαμε οι ποδοσφαιριστές της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, πήραμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις οι οποίες είναι τελεσίδικες. Μεγάλο μέρος των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας εξέφρασε την επιθυμία να σταματήσει να αγωνίζεται στα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος της ΠΟΑΣΠ και αυτό θα πράξουμε. Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή (8/3). Η αδικία που ζούμε κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα σε συνδυασμό τις ρατσιστικές συμπεριφορές που βιώνουμε από μερίδα συγκεκριμένων διαιτητών αλλά και μελών της Ομοσπονδίας εδώ και αρκετό καιρό μας ώθησαν σ’ αυτή την απόφαση. Θα επανέλθουμε εντός των επόμενων ημερών με νέα ανακοίνωση.

Το “ΑthlitikaPress” έψαξε περαιτέρω το θέμα και έμαθε ότι η διοίκηση της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας προσπαθεί να μεταπείσει τους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να αλλάξουν γνώμη.