Κεκλεισμένων των θυρών το αποψινό ντέρμπι τίτλου του Korantina Homes Παφιακού

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν (μέχρι τον επόμενο) θα παίξει το βράδυ της Τρίτης (10/3) ο Korantina Homes Παφιακός, καθώς θα υποδεχθεί στις 20:00 την Ανόρθωση. Το παιχνίδι αφορά την 4η αγωνιστική των “play offs” του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών.

Η ομάδα της Πάφου τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και θα επιδιώξει στο άδειο λόγω κορωνοϊού “Αφροδίτη” να πάρει το τρίποντο κόντρα στην 3η της βαθμολογίας (36β.) ομάδα της Αμμοχώστου και ταυτόχρονο να κάνει άλμα τίτλου!

Ο Παφιακός με τον Αλέκο Κωνσταντινίδη στον πάγκο του μετρά δύο σερί επιτυχίες κόντρα στην προσφυγική ομάδα, ωστόσο η Ανόρθωση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τις “Παφίτισσες”  για να υπερπηδήσουν το εμπόδιο της.

Η αρχηγός του Παφιακού Άντρη Ιορδάνους μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «ναι μεν είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά δεν τέλειωσε τίποτε ακόμα. Υπάρχουν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα. Βλέπουμε τον κάθε ένα χωριστά και πρώτα το ντέρμπι με την Ανόρθωση». Η Άντρη Ιορδάνους είπε ότι είναι θετικό ότι η ομάδα της έχασε μόνο ένα αγώνα από τον Δεκέμβριο, αλλά ο κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία. Τέλος να αναφέρουμε ότι η Κύπρια παίκτρια θα είναι η μεγάλη απούσα του αποψινού ματς, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.