Ο Οδυσσέας Σαββίδης και ο Κωνσταντίνος Σκορδής ήταν όλα τα λεφτά

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σημαντική νίκη με σκορ 3-1 σετ που του έδωσε την πρόκριση στους ημιτελικούς του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών πέτυχε χθες βράδυ στο κλειστό Αφροδίτη ο Green Air Παφιακός απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας. 

Το παιχνίδι εκτός από το 3-1 σημαδεύτηκε από κάτι πολύ σημαντικό και σπουδαίο για την Παφιακή ομάδα.

Ο προπονητής των μπλε, Θανάσης Στράντζαλης όταν είδε ότι το 2ο σετ δεν πήγαινε καλά έβγαλε από το γήπεδο τους δυο ξένους της ομάδας, Φίλτερ Καετάνο και Άλμπο και στη θέση τους πέρασε δυο νέα παιδιά, γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του Παφιακού, τον Οδυσσέα Σαββίδη και τον Κωνσταντίνο Σκορδή.

Οι δυο αν και φαινομενικά πήραν χρόνο συμμετοχής για να ξεκουράσουν και τους δυο ξένους στην ουσία αποδείχθηκαν πιο έτοιμοι και πιο μαχητικοί από τους πολύπειρους συμπαίκτες τους.

Ο Οδυσσέας και ο Κωνσταντίνος εκτός από την σπουδαία εμφάνιση που έκαναν στο 2ο σετ έμειναν με οδηγίες του Στράντζαλη και στο 3ο σετ στο παρκέ και στην κυριολεξία “έβγαζαν μάτια”.

Πότε ο Οδυσσέας πότε ο Κωνσταντίνος “πετούσαν” τόσο στα καρφιά τους όσο και στα μπλοκ απέναντι στους παίκτες της Αναγέννησης και η ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με αρκετή διαφορά.

Εκεί που τα πράγματα πήγαν να χαλάσουν ο προπονητής των “μπλε” πέρασε και πάλι τον Φίλτερ και τον Άλμπο στο παιχνίδι και πήρε το 3ο σετ με τους δυο μικρούς να αποδεικνύονται τελικά “Τεράστιοι στο γήπεδο” και να κερδίζουν επάξια το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας.

Μπράβο και στα δυο παιδιά και μπράβο και στον προπονητή τους που έδειξε ότι ξέρει να δείνει χρόνο συμμετοχής στη νέα φουρνιά της ομάδας.