Έβγαλε την “αγγαρεία” με ήττα στο “Μακάρειο” η Πάφος FC (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε μία πολύ κακή από κάθε άποψη εμφάνιση, η Πάφος FC ηττήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Μακάρειο» στάδιο από την ουραγό του Β΄ Ομίλου Δόξα Κατωκοπιάς με σκορ 2-0. Στην πρώτη θέση παραμένει η ομάδα του Τόσακ με 30 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος η Πάφος FC έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι χωρίς να απειληθεί σε καμία περίπτωση. Μάλιστα, θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Βαλακάρι, ωστόσο του σουτ του κατέληξε πάνω στον Γκρεμσλ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μη έχοντας κάτι να χάσουν τα έδωσαν όλα για τη νίκη και τα κατάφεραν. Αρχικά άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Γιούτριτς στο 48ο λεπτό και διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 με τον Παπαφώτη στο 73ο λεπτό.

Από την μεριά της η Πάφος FC έδειξε να υστερεί στο δημιουργικό κομμάτι, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Δόξας Κατωκοπιάς και δίκαια ηττήθηκε.

Στην επόμενη αγωνιστική οι «γαλανόλευκοι» θα κληθούν να υποδεχθούν στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» την ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Στα «μελανά» σημεία του αγώνα ο τραυματισμός του Κέβιν Μπεριγκό στο πρώτο μέρος, που ανάγκασε τον Κάμερον Τόσακ να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή. Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: