Έχασε και τώρα… “τρέχει” ο Ακρίτας Χλώρακας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Νέα εκτός έδρας ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Ακρίτας Χλώρακας για την 6η αγωνιστική του Ομίλου Standard της Β’ Κατηγορίας. Συγκεκριμένα οι “πράσινοι” έχασαν με σκορ 2-1 από την Αλκή Ορόκλινη στο στάδιο “Αμμόχωστος” και πλέον θα χρειαστούν συνεχόμενες νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Πολύ νωρίς πίσω στο σκορ έμεινε ο Ακρίτας, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό πήρε προβάδισμα η Αλκή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στην τελευταία φάση πριν οι δύο ομάδες μπουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, η”ΑΘΑΝΑΤΗ” κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ της. Συγκεκριμένα μετά από κακή έξοδο του τερματοφύλακα του Ακρίτα ο επιθετικός των γηπεδούχων από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν στο σκορ και να ξαναμπούν στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους. Μάλιστα, θα μπορούσαν να σκοράρουν σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο τα δοκάρια, η αστοχία και η ατυχία δεν τους το επέστρεψαν.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Χλώρακας ήταν να διαμορφώσει το τελικό 2-1 στα τελευταία στάδια του αγώνα. Σκόρερ χρίστηκε ο Αράμπα, ο οποίος αφύλακτος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Η νέα ήττα αφήνει τον Ακρίτα στην δυσμενή 6η θέση του ομίλου με 15 βαθμούς.