Green Air Παφιακός: Δεν έσπασε ούτε τώρα την “κατάρα” του τάι-μπρέικ.. Ανοιχτή η πρόκριση

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δεν λέει να σπάσει η “κατάρα” του τάι-μπρέικ στην φετινή σεζόν για τον Green Air Παφιακό. Η ομάδα της Πάφου ηττήθηκε για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου από την Αναγέννηση Δερύνειας σε εκτός έδρας ματς με 3-2 σετ και πλέον καλείται να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στον επαναληπτικό της ερχόμενης Δευτέρας (9/3) που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο “Αφροδίτη”.

Το σύνολο του Θανάση Στράντζαλη παρότι έχασε το πρώτο σετ με 25-22, εντούτοις βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με επιβλητικό βόλεϊ πήρε τα επόμενα δύο σετ (21-25, 23-25).

Στο 4ο σετ οι δύο ομάδες πάλεψαν στα ίσα, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία καταφέρνοντας να κερδίσουν με 25-21 και ταυτόχρονα να στείλουν το παιχνίδι στην διαδικασία του τάι-μπρέικ.

Εκεί οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 9-9, όμως η Αναγέννηση με τρεις σερί κερδισμένους πόντους κατάφερε να δημιουργήσει απόσταση ασφαλείας. Ο Παφιακός προσπάθησε να επιστρέψει μειώνοντας σε 13-12, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν το “μομέντουμ” και κατάφεραν να επικρατήσουν με 15-13 και μαζί να κερδίσουν τον αγώνα με 3-2 σετ.