“Ζαριά” προς τον τίτλο ρίχνει απόψε ο Korantina Homes Παφιακός!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στροφή 3η στα “play-offs” του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α’ Κατηγορίας Γυναικών και ο Korantinha Homes Παφιακός έχει εντός έδρας αποστολή! Το σύνολο του Αλέκου Κωνσταντινίδη υποδέχεται απόψε (Τρίτη, 4/3)την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στο κλειστό στάδιο “Αφροδίτη” στις 20:00.

Η ομάδα της Πάφου μετά το εκκωφαντικό διπλό την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ανόρθωση ανέβηκε και πάλι στην 1η θέση, στην οποία “συγκατοικεί” με την ΑΕΛ. Με πιθανή νίκη κόντρα στην Ολυμπιάδα ο Παφιακός πολύ πιθανόν να μείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία, καθώς στο άλλο ματς της βραδιάς οι “γαλαζοκίτρινες” της Λεμεσού έχουν δύσκολο έργο μιας και θα αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση.

Από την άλλη η Ολυμπιάδα έρχεται στην Πάφο με την ψυχολογία στα ύψη. Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο “φονέας των γιγάντων” καθώς μέχρι στιγμής μετρά 2/2 στα “play-offs” κόντρα σε ΑΕΛ και Ανόρθωση.

Στην 4η αγωνιστική η Ολυμπιάδα νίκησε στην Κλειστή Αίθουσα «Νεάπολη – Επιστροφή» τον  Korantina Homes Παφιακό με 3-2 σετ (12/11/2019) και την 11η αγωνιστική ο Korantina Homes Παφιακός κέρδισε την Ολυμπιάδα Ν. με 3-1 σετ (21/01/2020).

Διαιτητές: A. Κωνσταντινίδης – Μ. Αντώρκας

Επόπτες: A. Πολυδώρου – Σ. Χατζηχριστοδούλου

Σημειωτές: Ν. Φλουρή

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γ. Σοφοκλέους

Παρατηρητής Αγώνα: Γ. Δωρίτης