ΤΡΙΑΡΑ και νίκη “οξυγόνο” για τον Ακρίτα Χλώρακας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Νίκη που τον κρατά ζωντανό στην διεκδίκηση της παραμονής στην Β’ Κατηγορία πέτυχε ο Ακρίτας Χλώρακας. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 3-1 στην έδρα τους επί του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ξυλοτύμπους.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς στον αγώνα για τους γηπεδούχους ο Ανδρέας Μαμμίδης με πλασέ. Η ομάδα της Ξυλοτύμπους ωστόσο 20 λεπτά αργότερα απάντησε με το γκολ του Αντιόλο. Στην φάση της ισοφάρισης οι του Ακρίτα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ σε αμυντικό.

Λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους η ομάδα της Χλώρακας πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Ονησίφουρα Παχταλιά. Ο ΠΑΦΙΤΗΣ μέσος σημείωσε το 2-1 με ωραία κεφαλιά.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήθελαν περισσότερο την νίκη και το έδειχναν σε κάθε φάση και μονομαχία στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς “καθάρισε” για τον Ακρίτα ο πρώτος του σκόρερ Μιχάλης Χριστοδούλου, ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Με το σημερινό τρίποντο ο Ακρίτας έκανε τους βαθμούς του 15 στον Όμιλο Stantard της Β’ Κατηγορίας και ισοβαθμεί στην 4η θέση μαζί με την Ομόνοια Αραδίππους.