Απόψε γεμίζουμε το “Άκης Κλεάνθους” για τους Άνδρες του ΑΠΟΠ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά την διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών, η δράση επιστρέφει στην ΟΠΑΠ Basket League με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής!

Στην Πάφο ο τοπικός ΑΠΟΠ θα υποδεχθεί στην αίθουσα “Άκης Κλεάνθους” (Α’ Λυκείου) τον ΑΠΟΕΛ, την Παρασκευή (28/2) στις 19:00. Το σύνολο του Μάρκου Ασωνίτη με την ψυχολογία στα ύψη μετά το εντυπωσιακό διπλό στο Παραλίμνι θα επιδιώξει με “όπλο” την έδρα να πετύχει την 3η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι «γαλαζοκίτρινοι» έρχονται στην Πάφο με μοναδικό στόχο το ροζ φύλλο αγώνος, με στόχο την κατάληψη της 4ης θέσης στη βαθμολογία με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στα πλαίσια του αποψινού αγώνα, η διοίκηση της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης να στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και για αυτό το λόγο αναμένει δυναμικό παρών του κόσμου της για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της με τον ΑΠΟΕΛ για την Basket League, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 28/2 στις 19:00 στην κλειστή αίθουσα Ά Λυκείου ”Άκης Κλεάνθους”.

Απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.
Για όσους επιθυμούν θα έχει άτομο του ΚΟΑ για έκδοση κάρτας φιλάθλου στο στάδιο “Αφροδίτη” την Παρασκευή 28/2 από τις 18:00-19:00.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΚΟΑ.