ΠΑΦΟΣ: Τρελό σκορ σε σχολικό παιχνίδι βόλεϊ- Ράλλυ και 30-32 το νικητήριο σετ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Είναι αλήθεια ότι στις Ακαδημίες των ομαδικών αθλημάτων αλλά και στα σχολικά πρωταθλήματα αν είσαι σωστός φίλαθλος και αγαπάς το άθλημα που πήγες να παρακολουθήσεις, αν ξέρεις να χειροκροτήσεις την ωραία προσπάθεια και από τις δυο ομάδες, αν χαίρεσαι με την χαρά όλων των παιδιών και όχι μόνο των δικών σου, συναντάς τρομερά παιχνίδια και απολαμβάνεις απίστευτα ωραίες στιγμές!

Άυτό έζησαν χθες όσοι τυχεροί βρέθηκαν στην Κλειστή Αίθουσα Άκης Κλεάνθους στο Ά Λυκείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Πάφου όπου αγωνίστηκαν οι σχολικές ομάδες των Γυμνασίων Έμπας, Αποστόλου Ανδρέα και Νικολαϊδείου στα πλαίσια του σχολικού πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυμνασίων της Πάφου.

Στο 2ο σετ της αναμέτρησης έγινε κάτι εντυπωσιακό το οποίο δεν συναντάς καθημερινά στο άθλημα της πετόσφαιρας.

Οι αθλήτριες των δυο ομάδων, ειδικά μετά το 22-22 στο οποίο βρέθηκαν πήγαιναν το παιχνίδι πόντο πόντο με την μια να παίρνει προσωρινά προβάδισμα στον ένα πόντο και την άλλη να πετυγχαίνει ακριβώς το ίδιο κερδίζοντας τους επόμενους δυο πόντους. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με ανατροπές επι ανατροπών μέχρι που το παιχνίδι πήγε στο 30-32 για να ολοκληρωθεί.

Σε αυτή την “άγρια ομορφιά” του παιχνιδιού ανάμεσα στις αθλήτριες των δυο ομάδων άξιο αναφοράς είναι το ότι ο 29ος πόντος του παιχνιδιού κρίθηκε μετά από ένα εντυπωσιακό ράλλυ διαρκείας όπου η μπάλα άλλαξε γήπεδο συνολικά 15 φορές, πόντος ο οποίος διήρκησε πάνω από δυο λεπτά και σκόρπισε ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους που χειροκρότησαν τις αθλήτριες και των δυο σχολείων.

Για την Ιστορία, αν και η αλήθεια είναι πως δεν έχει σημασία, το παιχνίδι κέρδισε το Γυμνάσιο Αποστόλου Ανδρέα Έμπας με 2-0 σετ.