ΠΟΙΟΣ είναι το καλύτερο γούρι της Πάφος FC και του Korantina Homes Παφιακού;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το καλύτερο γούρι για τις ομάδες μας, Πάφος FC και Korantina Homes Παφιακό αποτελεί αναμφίβολα ο μεγάλος χορηγός τους, Γιώργος Ιωάννου, ιδιοκτήτης της εταιρείας Korantina Homes.

Ο κ. Ιωάννου πέραν από την τεράστια προσφορά του στα δυο σωματεία αποδεικνύεται ιδιαίτερα γουρλής αφού στα τελευταία δυο κρίσιμα παιχνίδια τους, με ΑΠΟΕΛ στο ποδόσφαιρο και Ανόρθωση στην πετόσφαιρα βρέθηκε στο γήπεδο και πανηγύρισε τις επιτυχίες των ομάδων μας με την ψυχή του.

Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θεωρητικά υπήρχε φαβορί αλλά στο γήπεδο η ομάδα που άξιζε την νίκη ήταν η ΠAΦΟΣ FC και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, μαζί με τους Ρώσους ιδιοκτήτες ήταν εκεί και το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους.

Στο δε παιχνίδι με την νταπλούχο Ανόρθωση στη Λευκωσία ο κ. Ιωάννου ήταν και πάλι εκεί και όχι μόνο ενίσχυσε ψυχολογικά με την παρουσία του την ομάδα αλλά μετά το τέλος του αγώνα μπήκε και στο γήπεδο και πανηγύρισε την νίκη σαν μικρό παιδί, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook του ο αντιπρόεδρος του σωματείου και υπεύθυνος του γυναικείου Τμήματος, Κλεάνθης Σκορδής.

Για όσους μάλιστα βρίσκονται κοντά στην ομάδα είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Ιωάννου πίστευε στην νίκη επί της Ανόρθωσης ενώ στην παρουσία κααι φίλων του σωματείου το δήλωσε από την προηγούμενη ότι αύριο πάμε στη Λευκωσία για να κερδίσουμε και να βάλουμε τις βάσεις για το πρωτάθλημα!

Λογικά στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια (2 με Ολυμπιάδα, εντός και εκτός και με Ανόρθωση και ΑΕΛ και τα δυο εντός) ο κ. Ιωάννου θα είναι εκεί και με τον τρόπο του θα σπρώξει την ομάδα του προς τον πολυπόθητο τίτλο!