Τέλος ο Άγγελος Ευθυμίου από τον ΑΣΙΛ

0
527

Με ανακοίνωση του το σωματείο του ΑΣΙΛ Λύσης γνωστοποίησε την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΦΙΤΗ προπονητή Άγγελο Ευθυμίου.

Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση του ΑΣΙΛ:

Ανακοίνωση Δ.Σ

Μετά από έκτακτη συνεδρία της επιτροπής προγραμματισμού και αφού τέθηκαν επί τάπητος οι προβληματισμοί για την πορεία και την γενική απόδοση της ομάδας στα play offs, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας από κοινού με τον κόουτς, Άγγελο Ευθυμίου.

Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα κρίνουν και την εκάστοτε επιτυχία μιας ομάδας διαγράφοντας πολλές φορές όσα θετικά πρόσφερε ένας προπονητής. Ο κ. Ευθυμίου, πέραν της αξίας του ως άνθρωπος και χαρακτήρας, πρόσδωσε στον, σχεδόν, ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας, την δική του φιλοσοφία και ανέβασε τον πήχη ψηλά με την σκληρή και μεθοδική του δουλειά.

Κόουτς, σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε να ‘χεις στην ζωή σου μόνο επιτυχίες και χαρές και κάποια μέρα οι δρόμοι μας να ανταμώσουν ξανά.

Το Δ. Σ θα επικεντρωθεί στην εύρεση του νέου προπονητή με στόχο την άμεση βελτίωση της ομάδας αφού το υλικό υπάρχει και οι μαθηματικές ελπίδες της ανόδου είναι ακόμα ζωντανές.