Πάφος FC: Υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ με φόντο την εξάδα! (απουσίες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η ημέρα του παιχνιδιού που το φίλαθλο κοινό της Πάφου περιμένει έφθασε! Η Πάφος FC στις 16:00 στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” θα υποδεχθεί την περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία βαθμολογικό κέρδος για διάφορους λόγους.

Από την μεριά της η Πάφος FC βρίσκεται σε απόσταση βολής (τριών βαθμών) από την 6η θέση και την ΑΕΛ. Οι “γαλανόλευκοι” γνωρίζουν καλά ότι με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ θα αυξήσουν στο μέγιστο τις πιθανότητες τους να εισχωρήσουν στην εξάδα λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η ομάδα της Λευκωσίας έρχεται στην Πάφο με αδιαπραγμάτευτο στόχο το τρίποντο. Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να μπει στα “play-offs” όσο το δυνατό πιο κοντά στις Ομόνοια και Ανόρθωση που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της Πάφος FC Κάμερον Τόσακ για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι είναι αναγκασμένος να στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Σακό, Πάντσεον, Βαρέλα, Άλεξ Κωνσταντίνου, Τόρρες και Φυλακτού. Αμφίβολος είναι ο Βαλεριάνος.