ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Βασικός ο Παφίτης Γιώργος Βασιλείου στο παιχνίδι με την Αυστρία

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Σωτήρα, η Εθνική μας ομάδα των Νέων U19 έχασε με 2-0 από την Αυστρία. Οι Αυστριακοί πήραν τη νίκη με 1-0 και στο πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Τρίτη.

Τα τέρματα σημειώθηκαν στο 38΄ και στο 51΄.

Αυτά, ήταν τα πρώτα φιλικά της Εθνικής μας στα οποία είχε την ευθύνη ο νέος προπονητής Σάσα Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει αρκετούς ποδοσφαιριστές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Από τους δυο Παφίτες ποδοσφαιριστές που κάλεσε στην Εθνική ο Σάσα Γιοβάνοβιτς ο Γιώργος Βασιλείου του Ακρίτα Χλώρακας αγωνίστηκε ως βασικός ενώ ο Μιχάλης Μαυρομμάτης της Πάφος FC πέρασε ως αλλαγή στο 67ο λεπτό.


Κύπρος (Σ. Γιοβάνοβιτς): Μ. Κυριάκου, Γ. Πιτσιλλίδης (57΄ Κέρκεζ), Η. Χριστοδούλου (67΄ Χ. Μελαναρκίτης), Στ. Ανδρέου, Σ. Γαβριήλ (57΄ Α. Κκώστης), Γ. Σατσιάς, Ι. Χατζηγιάννης (67΄ Μ.Μαυρομμάτης), Ε. Ανδρέου, Γ. Βασιλείου (57΄ Α. Χαραλάμπους), Δ. Μαυρουδής (46΄ Μ. Χατζηπαναγιώτου), Ε. Αντωνίου (82΄ Κ. Βρόντης)

Η Εθνική Νέων θα αγωνιστεί το Νοέμβριο  στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA με αντιπάλους  το Κόσοβο, τη Σλοβακία και την Ιταλία και μέχρι τότε, θα προετοιμάζεται με φιλικούς αγώνες και προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμη για τους επίσημους αγώνες.