Καλαθόσφαιρα: Έτοιμη να υποδεχθεί την Λευκορωσία η Κύπρος μας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για την αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της α’ προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 όπου θα υποδεχθεί την Πέμπτη (20/02) στις 19:00 την Λευκορωσία, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει δύσκολο έργο, αφού καλείται να αντιμετωπίσει μία αρκετά καλή ομάδα όπως η Λευκορωσία. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (20/02) στις 17:00. Ακολούθως στις 18:00 θα ανοίξουν τα ταμεία του σταδίου. Η κάρτα φιλάθλου είναι απαραίτητη για την είσοδο στις εξέδρες του σταδίου.

H αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα θα αποτελείται από τους καλαθοσφαιριστές:

Γιάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Θεοχαρίδης (Κεραυνός), Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Κρίστοφερ Ραζής (Ρέθυμνο), Μιχάλης Κουμής (Πετρολίνα ΑΕΚ), Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός), Παναγιώτης Μάρκου (Ομόνοια), Ραφαήλ Ελευθερίου (Απόλλων), Ροβέρτος Μαντοβάνης (Πετρολίνα ΑΕΚ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Χρίστος Λοϊζίδης (ΑΠΟΕΛ).

Η αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών θα μεταδίδεται ζωντανά από το ΡΙΚ 2. Την μετάδοση του αγώνα προσφέρει η Cytavision, η πλατφόρμα με το πληρέστερο αθλητικό περιεχόμενο.