Βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο ο Φοίνικας και πήρε μεγάλη νίκη!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα της Γιαλιάς επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Κοράκου μέσα στην έδρα της.

Δεν ξεκίνησε καλά ο αγώνας για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχθηκαν την “ψυχρολουσία” στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα η ομάδα της Κοράκου άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 0-1 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μία ομάδα “υπήρχε” στον αγωνιστικό χώρο κι’ αυτή ήταν αυτή του Φοίνικα. Οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν αρκετά νωρίς στο β’ μέρος να φέρουν το ματς στα ίσα με την κεφαλιά-ψαράκι του Νικόλα Νικολάου.

Λίγα λεπτά αργότερα το σύνολο του Στέλιου Σοφοκλέους έφερε τούμπα το ματς. Αυτή την φορά ο Στάθης Ευσταθίου με σουτ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωση την ανατροπή για τον Φοίνικα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα οι “πράσινοι” είχαν τις ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με την σημερινή νίκη ο Φοίνικας βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού ανεβαίνοντας στην 11η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.