Πάφος FC: Ίσως και χωρίς αλλαγές στο ματς με τον Απόλλωνα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον διακοπέντα αγώνα (στο 2ο λεπτό) της 12ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα θα αγωνιστεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου η Πάφος FC στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΚΟΠ οι δύο ομάδες θα πρέπει να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τις ίδιες ενδεκάδες και αλλαγές που παρατάχθηκαν στις 21 Δεκεμβρίου όπου και άρχισε το ματς.

Τότε η Πάφος ξεκίνησε με τον Πέτρου κάτω από τα δοκάρια, Αντωνίου και Αραγιούρι στο κέντρο της άμυνας, δεξί μπακ τον Σιρόκ και αριστερό τον Φιλιώτη.  Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Πάνος, Ουίλιαμς και Πάντσεον και λίγο πιο μπροστά τον Μπεσάρα. Μοναδικοί προωθημένοι κλήθηκαν να αγωνιστούν οι Βα και Καμπράλ. Στον πάγκο ήταν οι Λαφράνς, Ρέινολτς (Τ), Λελιούκιν, Άλεξ Κωνσταντίνου, Cy και Ματτέο Ολίβερο.

Ο Κάμερον Τόσακ πριν επαναρχίσει ο αγώνας θα προχωρήσει αναγκαστικά σε τουλάχιστον μία αλλαγή. Συγκεκριμένα ο Πάντσεον, ο οποίος βρισκόταν στην ενδεκάδα είναι τραυματίας και θα αντικατασταθεί. Εξαιρετικά αμφίβολοι για το αυριανό ματς είναι οι Καμπράλ και Ουίλιαμς για τους οποίους οι πιθανότητες να αγωνιστούν ή όχι είναι μοιρασμένες. Στην χειρότερη περίπτωση που δεν καταφέρουν να αγωνιστούν τότε ο Ουαλός τεχνικός θα κάνει και τις τρεις αλλαγές πριν καλά-καλά αρχίσει το ματς.

Δείτε πως παρατάχθηκε η Πάφος FC στο ματς της 21ης Δεκεμβρίου: