Ματς τριπλής παραλλαγής απόψε στο “Στέλιος Κυριακίδης.. Πάφος και ΑΕΛ θα βρεθούν αντιμέτωπες

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα παιχνίδι που τα τρία αποτελέσματα συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες, η Πάφος FC θα υποδεχθεί σήμερα (Κυριακή 9/2, 18:00) στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” την ομάδα της ΑΕΛ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Η ομάδα της Πάφου μετά το εντυπωσιακό διπλό στο “Δασάκι” καλείται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της κόντρα σε μία φορμαρισμένη ΑΕΛ, ούτως ώστε να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, το σύνολο του Ντούσαν Κέρκεζ έρχεται στην πόλη μας με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα το εδραιώσουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Στον σημερινό αγώνα ο Κάμερον Τόσακ θα χρησιμοποιήσει και πάλι ενδεκάδα “ανάγκης” μιας και αρκετοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού. Συγκεκριμένα εκτός μένουν οι Βαρέλα, Καμπράλ, Πάντσεον, Τόρρες, Φυλακτού, Κωνσταντίνου, Σακό και ο ανέτοιμος Νέμετς. Παράλληλα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Σιρόκ.

Στα θετικά οι επιστροφές των Βα, Ράκελς και Μπεριγκό. Ο Γάλλος ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.