Πάει Σερβία ο ΔΙΑΣ Έμπας και αδελφοποιείται με σούπερ ιστορική ομάδα Πετόσφαιρας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Βάλθηκαν να μας τρελάνουν στην Έμπα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Όπως πληροφορείται το AthlitikaPress ο ΔΙΑΣ Έμπας, ένα από τα πιο δραστήρια σωματεία της Πάφου αποφάσισε να διευρύνει περαιτέρω τις δράσεις του και είναι έτοιμος να “ανοίξει τα φτερά του” και για τη Σερβία.

Ώς γνωστόν στον ΔΙΑ Έμπας, τόσο λόγω Μάριου Καρεσίου (υπήρξε συναθλητής με γνωστούς Σέρβους αθλητές) αλλά και λόγω Ντράκαν Μιλόσεβιτς και Χαράλαμπου Φιλίππου διατηρούν άριστες επαφές με πρώην πετοσφαιριστές και προπονητές από τη μεγάλη Σέρβικη σχολή οι οποίοι σήμερα εργάζονται στο Βελιγραδί.

Το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΙΑ ήδη έκανε γραπτώς την πρώτη του επαφή και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις για μια σπουδαία υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με μεγάλη ομάδα της Σερβικής πρωτέυουσας κυρίως για τεχνικά θέματα που αφορούν το άθλημα.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, με τη υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στην ακαδημία και τη Σερβική ομάδα θα ανακοινωθεί και η παρουσία των αθλητριών του ΔΙΑ, το προσεχές καλοκαίρι, σε camping school στο Βελιγράδι ενώ Σέρβοι αθλητές και προπονητές θα φιλοξενηθούν στην Πάφο για ανταλλαγή εμπειριών, προπονήσεων και σεμιναρίων.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο προσεχές διάστημα, τετραμελής αντιπροσωπεία του σωματείου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Γιώργο Αριστοδήμου, τον Γενικό Αρχηγό, Μάριο Ιγνατίου, τον Ταμία Σπύρο Γεωργίου και τον επικεφαλής της προπονητικής ομάδας, Μάριο Καρεσίου αναμένεται να επισκεφθούν το Βελιγράδι για να επικυρώσουν τη συνεργασία.