Σύσσωμος ο ΔΙΑΣ Έμπας δίπλα στον Παφιακό- Μπράβο, αυτό σημαίνει Αθλητισμός!

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε η Ακαδημία Πετόσφαιρας του ΔΙΑ Έμπας στην γυναικεία ομάδα του KORANTINA HOMES Παφιακού το βράδυ της Τρίτης στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη.

Το σωματείο της Έμπας αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά το πως πρέπει να είναι το αληθινό και αγνό πρόσωπο του Αθλητισμού παρευρέθηκε και στήριξε την ομάδα της Πάφου στην προσπάθειά της απέναντι στην ΑΕΛ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Γυναικών.

Η πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία του ΔΙΑ, αποτελούμενη από αθλήτριες της Ακαδημίας, τους προπονητές της ομάδας αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Γιώργο Αριστοδήμου, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει απο κοντά ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος στο οποίο τελικά κερδισμένη ήταν η ομάδα της Πάφου με 3-0 σετ.

Στόχος του ΔΙΑ Έμπας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι οι αθλήτριες του σωματείου να έχουν συνεχώς τη δυνατότητα διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης γύρω από θέματα πετόσφαιρας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Κάτω από αυτά τα πλαίσια εντασσόταν και η χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο γήπεδο Αφροδίτη.

Να σημειωθεί πως οι πετοσφαιρίστριες του ΔΙΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης είχαν την δυνατότητα να κατέβουν στο γήπεδο και να φωτογραφηθούν με την ομάδα του Παφιακού ενώ η μαζική παρουσία του σωματείου της Έμπας σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους φίλους του Παφιακού οι οποίοι τις αποζημίωσαν με ένα θερμό χειροκρότημα.

Τέτοιες ενέργειες συμβάλουν και ενισχύουν τις σχέσεις ανάμεσα στα σωματεία και δημιουργούν υγιείς συνθήκες ενασχόλησης των παιδιών διατηρώντας τα κοντά στον Αθλητισμό και μακριά από κακές συνήθειες!

Μπράβο στον ΔΙΑ Έμπας!!!