Ο Νικολάς, η Μίλκα και το τρένο του Παφιακού

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η Milca Lubiesca Da Silva συστήθηκε στο κοινό της κυπριακής πετόσφαιρας από πέρυσι με τον καλύτερο και πιο δυναμικό τρόπο.

Η Βραζιλιάνα παίκτρια αποτελεί ένα απο τα ισχυρότερα, αν όχι το ισχυρότερο όπλο της Παφιακής ομάδας και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ρόστερ φλερτάρουν μέχρι και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η παρουσία της στα τελευταία παιχνίδια είναι καθοριστική και μαζί με τις συμπατριώτισσες της Φερνάντα Μέλο και Πέρε αλλά και με τις κύπριες παίκτριες του Korantina Homes Παφιακού σε συνδυασμό και με την αλλαγή προπονητών δημιούργησαν ένα πολύ αξιόλογο και αξιόμαχο σύνολο.

Εκείνο που έδωσε περαιτέρω φτερά στην Μίλκα όμως είναι η παρουσία του συζύγου της στην προπονητική ομάδα του Παφιακού, Νικολά Μουσκέρα.

Ο πρώην διεθνής Κολομβιανός πετοσφαιριστής και νυν βοηθός προπονητής του Αλέκου Κωνσταντινίδη συνέβαλε τα μέγιστα στην αναμόρφωση της ομάδας αφού αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον προπονητή και τις ξένες παίκτριες που να σημειωθεί δεν μιλάνε πολύ καλά τα Αγγλικά. Ο Νικολάς είναι η ήρεμη δύναμη που συμβουλεύει, ενισχύει και στηρίζει τη “πολύ καλή φωνή” του προπονητή της ομάδας εξού και το αήττητο της ομάδας που μοιάζει τρένο με τους δυο στον πάγκο!

Μια κίνηση ματ την οποία πιστώνονται 1-2 άτομα στον Παφιακοί για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις από τα εκ των έσσω της ομάδας.