“ΜΑΤΣΑΡΑ” απόψε στο “Αφροδίτη! Όλοι δίπλα στις Γυναίκες του Παφιακού!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη “μάχη” αναμένεται να γίνει απόψε Τρίτη (4/2) στο κλειστό στάδιο “Αφροδίτη” στην Πάφο. Εκεί ο Korantina Homes Παφιακός θα υποδεχθεί στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας την ομάδα της Robo Markets ΑΕΛ. Πρώτο σερβίς στις 20:00.

Η ομάδα της Πάφου με τον Αλέκο Κωνσταντινίδη στον πάγκο πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού και όπως απέδειξε πολλάκις στην φετινή σεζόν είναι ικανή για όλα! Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και είναι σε απόσταση “βολής” από τις προπορευόμενες ομάδες της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης που έχουν μαζέψει 30.

Με νίκη απόψε ο Korantina Homes Παφιακός βάζει γερή υποψηφιότητα ακόμη και για την εξασφάλιση της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς στην επόμενη αγωνιστική ΑΕΛ και Ανόρθωση θα βρεθούν αντιμέτωπες.

Η κρισιμότητα του αγώνα ώθησε την διοίκηση της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας να κάνει κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό της επαρχίας μας για να υποστηρίξει την αποψινή προσπάθεια των Γυναικών του Παφιακού, κατακλύζοντας το στάδιο “Αφροδίτη”.