Πάφος FC: Γεμάτο το απουσιολόγιο ενόψει ΑΕΛ

Με ανακοίνωση της η Πάφος FC ενημερώνει τους φιλάθλους της σχετικά με την κατάσταση των τραυματισμένων ποδοσφαιριστών, αλλά και αυτών που θα απουσιάσουν από το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πάφου:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ / INJURY UPDATE

🔵 Η ΠΑΦΟΣ FC έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού με κάποιες επιστροφές τραυματιών.

Οι επιθετικοί Adam Nemec και Kévin Bérigaud ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο μέσο-επιθετικός Brayan Angulo εγγράφηκε στο δυναμικό της ομάδας μας την περασμένη Παρασκευή και έχει ήδη εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές αποκλεισμού, με τις οποίες τιμωρήθηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο Matija Sirok θα απουσιάζει λόγω καρτών.

Οι επιθετικοί Jerson Cabral και Va (θλάση) και ο Αλεξ Κωνσταντίνου (κτύπημα στον αστράγαλο) θα χάσουν επίσης το ματς ακολουθώντας το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Γεράσιμος Φυλακτού (κοιλιακοί) βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση και αναμένεται σύντομα πίσω στις προπονήσεις. Ο Jason Puncheon ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στους χιαστούς ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει αρχές Μαρτίου.

Ο επιθετικός Bakary Sako (γόνατο) ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και φυσιοθεραπείας και τέλος οι Abdisalam Ibrahim και ο αμυντικός Joaquín Varela θα λείψουν για το υπόλοιπο της σεζόν.