Τέλεσε τον Αγιασμό του ο ΔΙΑΣ Έμπας σε οικογενειακό κλίμα (photos)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γήπεδο του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας ο καθιερωμένος αγιασμός του σωματείου ΔΙΑΣ Έμπας.
 
Μιλώντας στο πλαίσιο της σεμνής εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΔΙΑ, Γιώργος Αριστοδήμου εξέφρασε την ικανοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την εως τώρα πορεία του σωματείου και τις σημαντικές διακρίσεις που ήδη πέτυχαν οι ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ κατακτώντας και στους δυο ομίλους που συμμετείχαν (Κ14-Κ16) τη δευτερη θέση.
Το σωματείο θα συνεχίσει να προσφέρει και να δραστηριοποιείτε, είπε ο κ. Αριστοδήμου, και σε τομείς πέραν του Αθλητισμού μέσω κοινωνικών αλλά και πολιτιστικών δράσεων.
 
Η συνάντηση για τον Αγιασμό ήταν και μια καλή ευκαιρία για την προπονητική ομάδα του ΔΙΑ αλλά και τους γονείς για να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να εκτιμήσουν την εως τώρα πορεία των αθλητριών αλλά και του σωματείου τους ευρύτερα. 
 
Μετά την τέλεση του Αγιασμού ακολούθησε μια σεμνή εκδήλωση. 
 
Το σωματείο ΔΙΑΣ Έμπας με την ευκαιρία εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον πατήρ Μάριο Πολυβίου του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα Έμπας για την τέλεση του αγιασμού.