Πάφος FC: Στο “Δασάκι” για το ματς της χρονιάς (απουσίες+επιστροφές)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στροφή 18η στο πρωτάθλημα Cyta και η Πάφος FC καλείται να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο “Δασάκι”. Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα της Πάφου, καθώς ο κλοιός της ζώνης του υποβιβασμού στενεύει επικίνδυνα.

Οι “γαλανόλευκοι” προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, έχοντας μαζέψει 14 βαθμούς μέχρι στιγμής και βρίσκονται μόλις δύο πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η ομάδα της Άχνας, η οποία “παλεύει” κι’ αυτή για την επιβίωση της στην κατηγορία.

Ο προπονητής της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας Κάμερον Τόσακ για το πολύ σημαντικό αυτό αγώνα είναι αναγκασμένος να στερηθεί τις υπηρεσίες πολλών και σημαντικών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Σακό, Νέμετς, Πάντσεον, Βαρέλα, Μπεριγκό, Φυλακτού, Καμπράλ και Άλεξ Κωνσταντίνου. Τιμωρημένος είναι ο Ανγκούλο.

Στα θετικά, επιστρέφουν στην διάθεση του Ουαλού τεχνικού οι Βαλεριάνος, Ράκελς και Μπεσάρα. Παράλληλα δικαίωμα συμμετοχής έχει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Πάφου ο Φιλανδός Βαλακάρι.