Νίκη με ψυχή και πάθος για την Γεροσκήπου FC!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την 6η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ πέτυχε η Γεροσκήπου FC καθώς επικράτησε με 1-0 της Δόξας Παλαιομετόχου μέσα στην έδρα της.

Νωθρά μπήκε στον αγώνα η ομάδα του Γιώργου Πολυβίου η οποία ήταν σχεδόν ακίνδυνη προς την εστία των φιλοξενουμένων στο α’ μέρος. Εξαίρεση αποτελεί η κλασσική μεγάλη ευκαιρία του Κώστα Σολωμού στο πρώτο ημίχρονο, του οποίου η κεφαλιά βρήκε στο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Από την μεριά της η Δόξα απείλησε σε λίγες περιπτώσεις κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Στην επανάληψη η Γεροσκήπου FC παρουσιάστηκε “άλλη ομάδα”. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερα τους φετινά ημίχρονα. Μάλιστα τους ακυρώθηκε γκολ καθώς ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ σε αμυντικό στην συγκεκριμένη φάση.

Απ’ εκεί και έπειτα οι “κυανέρυθροι” πείσμωσαν και κατάφεραν να φθάσουν στο πολυπόθητο γκολ που τελικά τους έδωσε και τη νίκη. Συγκεκριμένα κοντά στο 80ο λεπτό ο Δημήτρης Δημητρίου έκανε την μπαλιά στην περιοχή με την μπάλα να σκάει μπροστά στον τερματοφύλακα της Δόξας που αιφνιδιάστηκε. Εκεί ήταν ο Κώστας Σολωμού ο οποίος με πλασέ από πλάγια έστειλε την μπάλα στο πλεκτό διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Με το σημερινό τρίποντο η Γεροσκήπου FC έκανε τους βαθμούς της 19 και βρίσκεται στην 9η θέση της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.