KORANTINA HOMES ΠΑΦΙΑΚΟΣ: “Υπέταξε” την Ολυμπιάδα και την προσπέρασε και βαθμολογικά (pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με νίκη 3-1 σετ κέρδισε απόψε την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως ο Korantina Homes Παφιακός και την πέρασε και βαθμολογικά αφού πλέον η ομάδα της Πάφου έχει 22 βαθμούς έναντι 21 της Ολυμπιάδας ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι παίκτριες του Κωνσταντινίδη μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 2-0 σετ 25-23 και 25-19 ενώ στο τρίτο σετ οι “γαλάζιες” ανέκαμψαν και μείωσαν σε 2-1 σετ με 25-23 δίνοντας ξανά ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ οι “Παφίτισσες” δεν άφησαν καμία επιλογή στις αντιπάλους τους και επικράτησαν με 25-19 σε ένα σετ που υπήρχε ξεκάθαρα φαβορί βάσει τη εικόνα τον δυο ομάδων στο παρκέ.

Στα αξιωσημείωτα της αποψινής αναμέτρησης η επιστροφή του Γιάννη Γιαπάνη στην Πάφο και την κλειστή αίθουσα Αφροδίτη απέναντι στην πρώην ομάδα του την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει.

Να θυμήσουμε πως στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες στην κλειστή αίθουσα Νεαπόλη- Επιστροφή ο Παφιακός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ κάτι που καθιστά το αποψινό 3-1 ιδιαίτερα σημαντικό για την συνέχεια.