Ο ΔΙΑΣ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την Ά φάση του πρωταθλήματος

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τον Έ Όμιλο ο ΔΙΑΣ Έμπας ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση στις κατηγορίες Κ14 και Κ16 παγκορασίδων και κορασίδων αντίστοιχα απέναντι σε παραδοσιακές ομάδες του βόλεϊ.

Οι παγκορασίδες του ΔΙΑ Έμπας στην τελευταία αγωνιστική του Ομίλου επικράτησαν στο Κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» της Robo Markets ΑΕΛ με 1-2 σετ σε ένα ματς με αρκετό ενδιαφέρον αφού η Λεμεσιανή ομάδα προηγήθηκε με 1-0 (25-22) αλλά τελικά έχασε με 1-2 (10-25,13-25).

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον ΔΙΑ Έμπας απέναντι στην ΑΕΛ με το ίδιο μάλιστα σκορ (201 σετ) και πάλι με ανατροπή αφού και στο πρώτο παιχνίδι οι “κόκκινες” κέρδισαν στο κλειστό της Έμπας με 2-1 (23-25, 25-13 και 15-5).

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Μάριου Καρεσίου τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον όμιλό της πίσω από τον ΑΠΟΚ και ως νεοσύστατη ομάδα στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσει μια από τις θέσεις 7-12 κάτι που αμέσως την κατατάσσει στην πιο ψηλή θέση από τις υπόλοιπες ομάδες της Πάφου στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Για την κατηγορία Κ16 αν και η ομάδα του ΔΙΑ έχασε από την ΑΕΛ στο “Νίκος Σολωμονίδης” και πάλι ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του ομίλου στη δεύτερη θέση πίσω από την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και έτσι και εδώ θα διεκδικήσει μια από τις θέσεις 7-12.