“Λύγισε” στην παράταση η Γερισκήπου FC… (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ γνώρισε η Γεροσκήπου FC μέσα στο γήπεδο της από τον ΘΟΙ Λακατάμιας (0-1 παράταση). Οι δύο ομάδες έλυσαν τις “διαφορές” τους στην διαδικασία της παράτασης, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν το “χρυσό” γκολ λίγο πριν το ματς οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Παρότι το σύνολο του Γιώργου Πολυβίου είχε απέναντι της μία ομάδα της Γ’ Κατηγορίας, εντούτοις η Γεροσκήπου FC κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της και διεκδίκησε στα ίσα την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες για να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όμως και πάλι φάνηκε να υστερούν στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη η ομάδα του ΘΟΙ είχε κι’ αυτή τις δικές της καλές στιγμές ωστόσο σε δύο περιπτώσεις το δοκάρι της στέρησε το γκολ.

Στην ημίωρη διαδικασία της παράτασης οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να φθάσουν στο γκολ που τους έδωσε και την πρόκριση. Συγκεκριμένα λίγο πριν την συμπλήρωση 120 αγωνιστικών λεπτών η ομάδα της Λακατάμιας βρήκε πλεκτό μετά από γύρισμα στην περιοχή.

Δείτε εικόνες από τον αγώνα: