“Νοσοκομείο” για άλλη μία φορά η Πάφος FC

Νέα προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στην Πάφο FC στο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στον μακρύ κατάλογο των τραυματιών προστέθηκαν οι Βα και Πάντσεον. Παράλληλα στα “πιτς” παραμένουν οι Σακό, Μπεριγκό, Νέμετς, Φυλακτού, Ράσιτς, Σάνι, Βαρέλα και Ιμπραΐμ.

Στα θετικά η επιστροφή στις προπονήσεις για τους Τόρρες και Λαφράνς.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Πάφος FC:

🔵 Η ΠΑΦΟΣ ξεκίνησε την προετοιμασία για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας, χωρίς έναν σημαντικό αριθμό τραυματιών.

Ο ακραίος επιθετικός Adam Nemec συνεχίζει την αποθεραπεία του και ο πλάγιος επιθετικός Va (πόδι) θα περάσει από περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος. Είναι και οι δύο αμφίβολοι για τον αγώνα της Παρασκευής.

Ο μέσος Γεράσιμος Φυλακτού (κοιλιακοί μύες) συνεχίζει την αποθεραπεία του ενώ ο Jason Puncheon αντιμετωπίζει τραυματισμό στην περιοχή του γονάτου και αναμένεται να μείνει εκτός για λίγες εβδομάδες.

Ο επιθετικός Federico Rasic και ο Sunny παραμένουν ακόμα εκτός με προβλήματα στη μέση.

Οι επιθετικοί Bakary Sako (γόνατο) και Kévin Bérigaud (πόδι) ακολουθούν τα προγράμματα αποθεραπείας τους στο εξωτερικό και αναμένεται να επιστρέψουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο μέσος Abdisalam Ibrahim και ο αμυντικός Joaquín Varela παραμένουν εκτός για τη σεζόν.

Τέλος, οι Γεώργιος Βαλεριανός και Κυριάκος Αντωνίου θα χάσουν το επερχόμενο παιχνίδι λόγω καρτών. Ο ακραίος επιθετικός Marcello Torres και ο αμυντικός Kevin LaFrance επιστρέφουν στις προπονήσεις.