Ήττα από τα αποδυτήρια για την Πάφο FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για μία ακόμη αγωνιστική η αποδεκατισμένη (λόγω των πολλών απουσιών) Πάφος FC ηττήθηκε στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” από την Ανόρθωση με σκορ 0-3 και παρέμεινε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 2ο λεπτό. Συγκεκριμένα μετά από κόρνερ ο Γκόρντον Σίντενφελντ έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίκτυα.

Η ομάδα του Κάμερον Τόσιακ προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με τις ατομικές προσπάθειες του Βα, ωστόσο για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε ότι στερείται από επιλογές ποδοσφαιριστών κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Από την άλλη η “Μεγάλη Κυρία” πατούσε συχνά-πυκνά την περιοχή του Ευγένιου Πέτρου. Μάλιστα μετά από μία αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ρούμπεν Ράγιος στο 29ο λεπτό. Το 0-2 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν αρχικά πρόθεση να πιέσουν την άμυνα της Ανόρθωσης χωρίς ωστόσο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αντ’ αυτού δέχθηκε και τρίτο γκολ και πάλι από το σημείο του πέναλτι. Και πάλι ο Ράγιος ήταν εύστοχος στο 58ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Στα λεπτά που απέμειναν και ενώ τα πάντα είχαν κριθεί, η Πάφος δημιούργησε κάποιες φάσεις, όμως δεν κατάφερε ποτέ να στείλει την μπάλα στο πλεκτό του Λόρια.