Το μπασκετικό υπερθέαμα στην Πάφο μόλις ολοκληρώθηκε (ΦΩΤΟ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το “AthlitikaPress.com” ήταν ΠΑΡΩΝ σε άλλη μία αθλητική εκδήλωση της επαρχίας μας!

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το 1ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθόσφαιρας Εφήβων “Νίκος Γκάλης” που συνδιοργάνωσαν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Πάφου στο κλειστό στάδιο “Αφροδίτη”!

Ο στόχος του τουρνουά που ήταν η προώθηση της καλαθόσφαιρας σε νέους επιτεύχθηκε και με το παραπάνω, καθώς το φίλαθλο κοινό της Πάφου και ειδικότερα τα νεαρά άτομα είχαν την ευκαιρία να δουν μπασκετικό υπερθέαμα από ομάδες “κολοσσούς” της Ευρώπης.

Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε η Ρώσικη ομάδα της ΤΣΣΚΑ η οποία κέρδισε και τους τρεις αγώνες που αγωνίστηκε! Την πολύ τιμητική 2η θέση πήρε η Εθνική Κύπρου Εφήβων Κ18 η οποία ολοκλήρωσε την διοργάνωση με 2 νίκες σε τρεις αγώνες αφήνοντας πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας. Την 3η θέση στο τουρνουά κατέκτησε η Ισραηλιτική ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με μία νίκη σε τρεις αγώνες και την 4η θέση πήρε ο Άρης Θεσσαλονίκης με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Μετά την ολοκλήρωση του Τουρνουά ακολούθησε η τελετή λήξης και η απονομή των τροπαίων στις ομάδες. Παρών στην εκδήλωση ήταν και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κ. Λεόντιος Τσέλεπος, ο οποίος έκανε τις απονομές.

Δείτε του ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του “AthlitikaPress.com”: