Νίκη ΤΡΙΑΔΑΣ για την Αφροδίτη Γεροσκήπους! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής η Αφροδίτη Γεροσκήπους με σκορ 2-1 επί του Μιλτιάδη Τάλας! Η ομάδα του Κύπρου Παπαδημήτρη απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη τριάδα με το χθεσινό τρίποντο.

Στον αγώνα που διεξάχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπους “Μιχ. Κυπριανού” η ομάδα που προηγήθηκε ήταν αυτή της Τάλας στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα ο Αρτέμης Κλαδής άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 0-1.

Όσο κυλούσε ο χρόνος η Αφροδίτη άρχισε να πιέζει όλο και περισσότερο τον Μιλτιάδη και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους.  Ο Λένος Θεοδώρου από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Σαν να μην έφθανε το γκολ της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους, έμειναν και με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή τους.

Στην επανάληψη η Αφροδίτη έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα προσπαθούσε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, ωστόσο ο Μιλτιάδης Τάλας απέδειξε ακόμη μία φορά ότι είναι πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας, στις καθυστερήσεις έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο Λένος Θεοδώρου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας μία τεράστιας σημασία νίκη στην Αφροδίτη.