Ομάδες ΘΡΥΛΟΙ του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ σε Τουρνουά στην Πάφο !!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Πάφου συνδιοργανώνουν το 1ο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων Κ18 Νίκος Γκάλης, με την υποστήριξη της Galis Basketball Events.

Από τις 27 μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου 2019, η Πάφος πέρα από τα γιορτινά της φοράει και τα μπασκετικά για να υποδεχθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο, τα αστέρια του αύριο τριών ομάδων-θρύλων από Ελλάδα, Ισραήλ και Ρωσία. Άρης Θεσσαλονίκης, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εθνική Κύπρου Κ18 θα κονταροχτυπηθούν και θα προσφέρουν συγκινήσεις στην Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο για τρεις μέρες. Επίσημος προσκεκλημένος ο θρύλος του Ισραηλίτικου μπάσκετ και παίκτης-σημαία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντόρον Τζάμσι.


Το τουρνουά εντάσσεται στους εορτασμούς των 50 χρόνων από την ίδρυση του ΚΟΑ. Επιπλέον διεξάγεται στα πλαίσια της εκστρατείας προώθησης της καλαθόσφαιρας σε νέους και επιχορηγείται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου ενώ είναι υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας και με την υποστήριξη του Δήμου Πάφου.


Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 27/12
18:00 ΤΣΣΚΑ – Κύπρος
20:00 Άρης – Μακάμπι


Σάββατο 28/12
17:00 Άρης – Κύπρος
19:00 ΤΣΣΚΑ – Μακάμπι


Κυριακή 29/12
17:00 Μακάμπι – Κύπρος
19:00 ΤΣΣΚΑ – Άρης
21:00 Τελετή λήξης


Τιμή εισόδου ανά ημέρα αγώνων, €10 για δύο αγώνες. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και το Dog Valley Rescue Center.


Χορηγοί της διοργάνωσης: Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, Anemi Hotel & Suites, Chrysanthos Auto Service, Runstop Business Solutions, Papantoniou Supermarkets, adworx. και Roma Pizza.