Βρέθηκε στην κόλαση και αντέδρασε ο Ακρίτας!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παρότι βρέθηκε μέχρι το 85ο λεπτό να χάνει με 2-0 μέσα στην έδρα του, ο Ακρίτας Χλώρακας με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 2-2 τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο καμιά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα με αποτέλεσμα να πάρουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια με το “άγονο” 0-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 66ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα με τον Ιάσονα Πική.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τον Ακρίτα, 13 λεπτά αργότερα η Ξυλοτύμπου πέτυχε και δεύτερο γκολ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Αγαπίου.

Εκεί που όλοι πίστεψαν ότι τα πάντα είχαν κριθεί στο παιχνίδι, η ομάδα του Μάριου Χαραλάμπους κατάφερε να μπει και πάλι στην διεκδίκηση βαθμών. Στο 85ο λεπτό ο Κέβιν Τανό μείωσε σε 1-2 βάζοντας “φωτιά” στον αγώνα.

Στο 90ο λεπτό ο νεαρός άσος των “πρασίνων” Μιχάλης Χριστοδούλου επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά στην φετινή σεζόν την φήμη του δεινού σκόρερ. Ο ταλαντούχος επιθετικός με μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Με τον σημερινό βαθμό ο Ακρίτας έφθασε τους 12 στο πρωτάθλημα και παραμένει ζωντανός στην διεκδίκηση της 4ης θέσης του Β’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.