ΠΟΑΣΠ: “Συμπεριφέρόμαστε σε όλα τα σωματεία μας με τον ίδιο σεβασμό”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΑΣΠ σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν τα διοικητικά της ομοσπονδίας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ διαψεύδει δημοσιεύματα και/ή φήμες ότι δεν υπάρχει ομαλότητα στα διοικητικά της Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα θεσμικά όργανα της Ομοσπονδίας λειτουργούν μέσα στα πλαίσια του Καταστατικού, των Κανονισμών και των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων της ΠΟΑΣΠ και οι αποφάσεις τους θα πρέπει να είναι σεβαστές από όλα τα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας. Είναι δυνατόν βέβαια αποφάσεις να επιδέχονται κριτικής χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να κλονίζεται η αξιοπιστία και η αμεροληψία των εκάστοτε αποφάσεων των θεσμικών οργάνων.

Η Ομοσπονδία συμπεριφέρεται σε όλα τα σωματεία μέλη της με το ίδιο σεβασμό και τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης. Μεμονωμένες ενέργειες πράξεις ή παραλείψεις διαφόρων παραγόντων δεν μπορούν να κηλιδώσουν ή να στιγματίσουν το οικοδόμημα της Ομοσπονδίας το οποίο χτίστηκε εδώ και 50 χρόνια με πολλούς από τους πρωτεργάτες του υφιστάμενα μέλη του Δ.Σ. και παράγοντες σωματείων μελών και συνεχιστές αυτού του έργου.

Η Ομοσπονδία παροτρύνει διάφορους παράγοντες, ποδοσφαιρικούς και μη, να χαμηλώσουν τους τόνους και να σταματήσουν τη ροή κακόβουλων σχολίων και/ή φημών που αφορούν τα δρώμενα της Ομοσπονδίας και επαναλαμβάνουμε ότι στις τάξεις ΠΟΑΣΠ υπάρχει ένα άριστο κλίμα συνεργασίας από όλα τα μέλη της ομοσπονδίας με κοινό στόχο την σωστή και ομαλή λειτουργία της.