Πάφος FC: Άρχισε η προπώληση για Απόλλωνα!

0
414

Στροφή 14η στο πρωτάθλημα Cyta και η Πάφος FC καλείται να υποδεχθεί τον φορμαρισμένο Απόλλωνα Λεμεσού στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” το ερχόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

Η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα ανακοίνωση ότι η προπώληση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ξεκινήσει.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην πιο κάτω ανακοίνωση:

 PAFOS FC 🆚 Apollon FC LImassol
📅 Σάββατο – Saturday 21/12/2019
🕕 17:00
🏟 “Στέλιος Κυριακίδης” (ΠΑΦΙΑΚΟ) / PAFOS Stadium

 Η εταιρεία ΠΑΦΟΣ FC LTD ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, ΠΑΦΟΣ FC – Απόλλων Λεμεσού που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 21/12/2019 στις 17:00 στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” (ΠΑΦΙΑΚΟ)!

🎫 Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει σήμερα Τετάρτη (18/12) στα νέα γραφεία της ομάδας μας – Δανάης 16, Pervolia Court, στον κυκλικό κόμβο.
Ωράριο Προπώλησης:
Πέμπτη 19/12: 09.00-16.00
Παρασκευή 20/12: 09.00-16.00

Εισιτήρια θα προπωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00.

ONLINE TICKETS:
Εισιτήρια προπωλούνται και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας www.pafosfc.com.cy.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα την Ανατολική.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 το κανονικό (κερκίδες αριστερά και δεξιά της Κεντρικής), €10 το μαθητικό, ενώ θα διατίθεται VIP εισιτήριο για την Κεντρική Κερκίδα στην τιμή των €20.
Παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν.

 ΑΜΕΑ δωρεάν με την συνοδεία ενός ατόμου (ο συνοδός θα πρέπει να κατέχει Κάρτα Φιλάθλου).

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας BLUE και VIP, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.

** Για την αγορά εισιτηρίου και παρακολούθησης των αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος, είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου!
*** Η ΠΑΦΟΣ FC προτρέπει τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν εισιτήρια είτε από την προπώληση είτε ηλεκτρονικά, προς αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας!