KORANTINA HOMES Παφιακός για …”φίλημα” με την ΑΕΚ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με ακόμη μια μεστή και ουσιαστική εμφάνιση κατάφερε ο KORANTINA HOMES Παφιακός να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας κερδίζοντας την με 3-0 σετ όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο “Κιτιον” στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του πρωταθλήματος γυναικών πετόσφαιρας.

Η νίκη ήταν αφιερωμένη στην μνήμη της Μαρίας Οικονομίδη, συζύγου του προέδρου του Παφιακού και μητέρα του αρχηγού της ανδρικής ομάδας η οποία απεβίωσε σήμερα. Η ομάδα μάλιστα αγωνίστηκε με μαύρη κορδέλα στις φανέλες της.

Η ομάδα του Κωνσταντινίδη σε μόλις μια ώρα και 8 λεπτά καθαρού αγωνιστικού βόλεϊ κέρδισε την ΑΕΚ κάνοντας το 3 στα 3 με το νέο τεχνικό επιτελείο στον πάγκο της ομάδας.

Τα σετ για τις γηπεδούχες ήταν 25-22, 25-15 και 25-17. Νίκες πέτυχαν και οι άλλες τρεις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα.

Η Ανόρθωση επικράτησε με σχετική άνεση της Ομόνοιας με 3-0, η ΑΕΛ στο ντέρμπι της Λεμεσού κέρδισε τον συμπολίτη της Απόλλωνα με 3-1 σετ και η Ολυμπιάδα στο Αυγόρου πέρασε με ευκολία από το τοπικό ΘΟΙ.

Επόμενος αντίπαλος για τον KORANTINA HOMES Παφιακό ο Απόλλωνας στη Λεμεσό.