Ανεβαίνουν οι “ΠΑΦΙΤΕΣ” στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αγωνιστική που έφερε χαμόγελα στις ΠΑΦΙΤΙΚΕΣ ομάδες ήταν αυτή που μας πέρασε στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ!

Οι ομάδες επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και πήραν βαθιά ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα.

Αρχικά, η Γεροσκήπου FC μετά την οδυνηρή ήττα από τον Άτλα Αγλαντζιάς, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε αν και δύσκολα το τρίποντο μέσα στην έδρα της κερδίζοντας την ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Αχερίτους με σκορ 3-2, με σκόρερς τους Α. Μαυράκη, Χ. Μαυράκη και Π. Αυγουστή. Το σύνολο του Γιώργου Πολυβίου βγήκε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον από την 10η θέση της βαθμολογίας έχοντας 12 βαθμούς.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς! Η ομάδα της Γιαλιάς ήταν εντυπωσιακή κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 4-1 μέσα στην έδρα της την Δόξα Παλαιομετόχου (σκόρερς: Ευσταθίου (2), Δημοσθένους, Lasha). Το σύνολο του Στέλιου Σοφοκλέους ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας κι’ αυτό 12 βαθμούς.

Τέλος, η Πέγεια επέστρεψε στις νίκες μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Γιάννη Χριστοδούλου παρά την “ψυχρολουσία” που δέχθηκε στο 22′ από τον Άτλα, κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και με ωραίο ποδόσφαιρο έφθασε στην εντός έδρας νίκη με 4-1. Σκόρερς για τους γηπεδούχους οι Πατσαλίδης, Σάββα, Ε. Χαραλάμπους και Οικονόμου. Με το τρίποντο οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν και πάλι σε τροχιά ανόδου καθώς βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με τον ΑΣΠΙΣ Πύλας, τον Ορφέα και την ομάδα του Κόρνου που βρίσκεται στην προνομιούχο 4η θέση.

Δείτε την βαθμολογία: