ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ αναγνώριση και RESPECT για τον ΔΙΑ και παίκτριά του από αντίπαλο πρόεδρο σωματείου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με ένα σχόλιο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το οποίο στις λίγες γραμμές του αναδεικνύεται ο απόλυτος σεβασμός απέναντι στην ομάδα του ΔΙΑ Έμπας αλλά και τη λίμπερο του σωματείου Βασιλική Παναγιώτου ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως αναγνωρίζει την αξία του ΔΙΑ, του νεοσύστατου σωματείου της Έμπας το οποίο καθημερινά κερδίζει πολλούς πόντους και εκτίμηση στο χώρο του Αθλητισμού Παγκύπρια.

Ο Άντρος Μιχαηλίδης, πρόεδρος της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως με την οποία το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 ο ΔΙΑΣ Έμπας βρέθηκε αντιπέτωπος σε Παγκορασίδες και Κορασίδες, σε ανάρτησή του την οποία μάλιστα αναδημοσιεύσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας έβαλε τίτλο, με κεφαλαία γράμματα, “ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ”. Κοινώς Respect!!!.

Στο κείμενο που ακολουθεί ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρεται σε μια σειρά από λόγους για τους οποίους ο ΔΙΑΣ, η συγκεκριμένη αθλητριά του και οι γονείς που παντού, εντός έδρας ή εκτός, στηρίζουν αδιάλειπτα το σωματείο είναι άξιοι συγχαρητηρίων και θαυμασμού.

Ακολουθεί αυτούσιο το σχόλιο και με πιο έντονα γράμματα τα σημεία που ο κ. Μιχαηλίδης πλέκει το εγκώμιο στο οικοδόμημα του ΔΙΑ:

Σήμερα η ομάδα των κορασίδων μας αντιμετώπισε μια ενθουσιώδη ομάδα απο την Πάφο, του ΔΙΑ Εμπας, που απο την πρώτη χρονιά της δημιουργίας και της ένταξης της στην Ομοσπονδία μας προσπαθεί να βάλει τη σφραγίδα της στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Με συγκίνησε το πάθος και η θέληση των νεαρών παικτριων του ΔΙΑ να κάνουν το καλύτερο που μπορούσαν και να διακριθούν για την ομάδα τους.

Σε κάποια στιγμή είδα μια μικρούλα παίκτρια να κλαίει απο τον πόνο που της προκάλεσε ενα κτύπημα στο πόδι. Πήγε στον προπονητή της ο οποιος της έδωσε πρώτες βοήθειες και μπήκε ξανά στο γήπεδο για να αγωνιστεί. Την παρακολουθούσα και στη συνέχεια.

Έπαιξε μέχρι το τέλος με πάθος και όρεξη. Και, μάλιστα, φώναζε για να ενθαρρύνει τις συμπαικτριες της! Μετα το τέλος του αγώνα δυο από τις παίκτριες μας την αγκάλιασαν όταν πέρασε απο κοντά τους. Τις συγκίνησε και αυτές. Της μίλησα. Έκανα χειραψία μαζί της, τη συγχαρηκα και εκείνη χαμογέλασε. Κάτι άλλο που βγήκε από μέσα μου και της το ζήτησα, ήταν να μην κλαίει.

Στο βόλεϊ τα παιδιά πρέπει να χαίρονται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Και τον πόνο από ενα μικρό κτύπημα, να τον διώχνουμε και να συνεχίζουμε. Όπως έκανε η μικρή κοπέλα της ομάδας του ΔΙΑ Εμπας.

Και το άλλο: Δίπλα μου στη κερκίδα ήταν γονείς παιδιών που ήρθαν από την Πάφο. Συνεχώς τα χειροκροτούσαν και τα ενθάρρυναν. Δεν τους επηρέαζε το σκορ. Κάθε άλλο. Επιδοκίμαζαν την κάθε προσπάθεια, τους έλεγαν μπράβο και τα χειροκροτούσαν.

Ο ΔΙΑΣ Εμπας είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου μας στο πρωτάθλημα κορασίδων. Πριν από το σημερινό αγώνα μας των κορασιδων, μας νίκησε στις παγκορασιδες. Εύχομαι καλή συνέχεια.

Τα τιμητικά και κολακευτικά αυτά λόγια ενός ανθρώπου όπως ο κ. Μιχαηλίδης ο οποίος υπηρέτησε για πολλές δεκαετίες σε διάφορα Αθλητικά ή Πολιτιστικά σωματεία, Οργανισμούς, Συνδέσμους, Ιδρύματα κλπ για τον ΔΙΑ Έμπας, την αθλήτριά του, τον προπονητή της ομάδας, το Δ. Συμβούλιο, τους γονείς, τους φίλους του σωματείου και ότι πρεσβεύει το σωματείο της Έμπας μόνο ως απόδειξη για το ότι ο ΔΙΑΣ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο είναι!

Άσε που και τα αγωνιστικά αποτελέσματα δεν πάνε πίσω αφού και εκεί όλα κυλούν ιδανικά! ΕΥΓΕ ΔΙΑ!!!