Τα κλειδιά του KORANTINA HOMES Παφιακού στον Αλέκο Κωνσταντινίδη

Από: Μαρίνα Σταύρου

Νέος προπονητής θα κάτσει κατά πάσα πιθανότητα απόψε στον πάγκο του KORANTINA HOMES Παφιακού σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας με την οποία γνωστοποιήθηκε η λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον προκάτοχό του Γιάννη Γιαπάνη.  

Ο νέος τεχνικός της ομάδας σύμφωνα με αποκλεστικές πληροφορίες του AthlitikaPress θα είναι ο Αλέκος Κωνσταντινίδης, πρώην προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ο οποίος μάλιστα διετέλεσε και τεχνικός στα Τμήματα Υποδομών του συλλόγου.

Ο πολύπειρος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Πάφο και είχε και την πρώτη του συνάντηση με τις παίκτριες της ομάδας όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπήρξε αθλητής του ΠΑΟΚ (1981-1993) και στο παρελθόν πέρασε με επιτυχία και από τις ακαδημίες του δικεφάλου. Παράλληλα είχε κάτσει και στο πάγκο της αντρικής ομάδας για λίγο σεζόν και όταν ο Δικέφαλος είχε συμφωνήσει με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ, Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Βουλγαρίας γυναικών.

Ο νέος προπονητής του KORANTINA HOMES Παφιακού θεωρείται πολύ έμπειρος στο γυναικείο βόλεϊ με παραστάσεις από τα πρωταθλήματα Α1 και Α2 στην Ελλάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία και σε θέματα ακαδημιών οπότε η Διοίκηση της ομάδας με την πρόσληψη του πετυχαίνει ουσιαστικά να “πιάσει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια”.

Σημαντική για την σταδιοδρομία του πρέπει να θεωρείται η άνοδος της ομάδας του ΠΑΟΚ από την Α2 στην Α1 κατηγορία πριν 2 χρόνια.

Ο Αλέκος Κωνσταντινίδης μέσα από τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ κατάφερε επίσης να οδηγήσει τα γυναικεία τμήματα υποδομής του συλλόγου στους τελικούς των πρωταθλημάτων.