ΑΠΟΠ: “Ζητούμε τον σεβασμό απ’ όλους…”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση για το παιχνίδι της Basket League κόντρα στην Ομόνοια εξέδωσε ο ΑΠΟΠ, με την οποία ζητά τον σεβασμό απ’ όλους στον χώρο της καλαθόσφαιρας με αφορμή τα πολλά διαιτητικά λάθη εις βάρος τους στο ματς με τους “πράσινους”

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

🏀 Basket League

➡️ ΟΜΟΝΟΙΑ vs Α.Π.Ο.Π
87. 76

Πάλεψε στην Λευκωσία η ομάδα μας όπου έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως το κακό πεντάλεπτο που είχε στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου μαζί με τα πολλά φάουλ και τις τεχνικές ποινές που χρεώθηκε στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο μας στοίχισαν στο να πάρουμε την 2η της μας νίκη στο πρωτάθλημα.

Μεγάλο συν ήταν και η απόδοση των Κυπρίων μας καλαθοσφαιριστών, του Αρχηγού μας Άθου, του νεαρού Χαράλαμπου καθώς και του πάντα πανέτοιμου να προσφέρει Δημήτρη Σταύρου.
Αυτό είναι και το πιο θετικό από αυτή την αναμέτρηση αφού η ομάδα μας επενδύει στο Κύπριο Καλαθοσφαιριστή μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας και θα συνεχίσει πίστη στα πιστεύω της να επενδύει προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε τον Σεβασμό από όλους στον χώρο, εκπροσωπούσε μια ολόκληρη επαρχία στην Basket League, και έγινε μεγάλη υπέρβαση φέτος για να βρεθεί η ομάδα στα μεγάλα σαλόνια.
Αυτά προς το παρόν…