Δύο αντεπιθέσεις “πλήγωσαν” τις Γεροσκήπου FC Ladies (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα γνώρισε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Μουττάλλου η ομάδα Γυναικών της Γεροσκήπους FC. Οι Ladies έχασαν με σκορ 0-2 από την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας για τα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γυναικών “DIMCO”.

Στο πρώτο ημίχρονο επικράτησαν οι δυνατές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το ημίχρονο να λήξει χωρίς την επίτευξη κάποιου γκολ.

Στην επανάληψη και ενώ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, η ομάδα της Χρυσομηλιάς στο 55ο λεπτό κατάφερε με μία αντεπίθεση να ανοίξει το σκορ. Η παίκτριες της Γεροσκήπους FC “πλήρωσαν” την αργή επιστροφή τους στην άμυνα μετά από κόρνερ υπέρ τους.

Στην συνέχεια η ομάδα του Πανίκκου Τσούκκα μη έχοντας κάτι να χάσει άρχισε να βγαίνει περισσότερες φορές στην επίθεση με σκοπό να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Μάλιστα, στο 63ο λεπτό η Γεωργία Ξενοφώντος σκόραρε, ωστόσο ο επόπτης ακύρωσε το γκολ για χέρι της επιθετικού των γηπεδούχων.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Χρυσομηλιά “πλήγωσε” με το ίδιο νόμισμα την Γεροσκήπου. Και πάλι με αντεπίθεση από δεξιά και διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι την λήξη του αγώνα, οι γηπεδούχες δεν τα παράτησαν, αντιθέτως θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ, ωστόσο τα δοκάρια και η αστοχία δεν τις άφησαν.