Ο Άνθιμος Οικονομίδης στο AthlitikaPress για την νίκη και την πρωτιά του Παφιακού

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δηλώσεις στο AthlitikaPress έκανε μετά τη λήξη του αποψινού παιχνιδιού με αντίπαλο την Αναγέννηση ο αρχηγός της ομάδας Άνθιμος Οικονομίδης. Η νίκη συνδυάστηκε με την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα κάτι που επίσης σχολίασε ο παίκτης του Παφιακού.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την νίκη η οποία συνδυάστηκε και με απώλειες βαθμών από την Ομόνοια που είναι ο κυριότερος αντίπαλος μας για τον τίτλο, μια αναπάντεχη εξέλιξη θεωρώ”.

“Εμείς δεν εμφανιστήκαμε πολύ καλοί σήμερα αλλά σοβαρευτήκαμε στο τέλος και ευτυχώς πήραμε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και είμαστε πρώτοι στην κορυφή”.

Ερωτηθείς αν ήταν αγχωτική η σημερινή νίκη ο αρχηγός του Παφιακού ανέφερε πως περισσότερο αγχωτικό ήταν το να βρει η ομάδα τον ρυθμό της μέσα στο παιχνίδι και να κερδίσει τελικά και ευτυχώς όλα καλά.

Αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Άνθιμος Οικονομίδης είπε ότι το πρωτάθλημα φέτος φαίνεται να είναι δύσκολο κάτι που το φανερώνουν και τα αποτελέσματα. Πολλές ομάδες, κατέληξε, διεκδικούν την είσοδο τους στην τετράδα και φυσικά τον τίτλο θεωρώντας ότι το κλειδί για τη συνέχεια είναι η σταθερότητα και η αντοχή μέχρι το τέλος κάτι που όποιος το καταφέρει θα μπορέσει να σηκώσει και το πρωτάθλημα.