Αύριο η Εθνική ομάδα Ανδρών αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ την Σκωτία

Από: Antri Pilea

Το Σάββατο, η Εθνική ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει στις 16:00 στο ΓΣΠ την Σκωτία. Είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής μας στα προκριματικά του EURO 2020 και με νίκη, θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου της. 

Στην προσπάθεια τους αυτή, οι διεθνείς μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου, μια στήριξη που την είχαν σε όλους τους προηγούμενους αγώνες σε αυτή τη διοργάνωση και η οποία το Σάββατο, θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη! 

Για να διευκολυνθεί ο κόσμος που επιθυμεί να προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα, πέραν της ηλεκτρονικής πώλησης, εισιτήρια θα διατίθενται και ως ακολούθως:

-Από τα Γραφεία της ΚΟΠ από σήμερα Δευτέρα, μέχρι την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 15:00
-Από τα ταμεία του ΓΣΠ, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου από τις 14:00 μέχρι τις 18:00 και το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:00. 

Ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίωνhttps://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/gr/login/

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα €10 στη δυτική κερκίδα, κάτω διάζωμα. Για την ανατολική κερκίδα, υπάρχουν τα οικογενειακά εισιτήρια, όπου, με €15 μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δύο ενήλικες και μέχρι τρία παιδιά, μέχρι 14 ετών. 

Επίσης, στην Ανατολική κερκίδα, υπάρχει η επιλογή της αγοράς εισιτήριου €10 για ένα ενήλικα και μέχρι τρία παιδιά μέχρι 14 ετών.