Σήμερα το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Ελπίδων στο Στάδιο N.Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή

Με προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων ενόψει Νορβηγίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο Στάδιο N.Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή και εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή και συμμετέχουν στην προετοιμασία από την περασμένη Δευτέρα, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και η αρχική ενδεκάδα θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου και στη σημερινή προπόνηση έδωσε βάρος σε θέματα τακτικής και το μήνυμα του προς τους διεθνείς μας ενόψει Νορβηγίας είναι ξεκάθαρο ως προς το στόχο. Το νικηφόρο αποτέλεσμα για να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια και μέσα στην έδρα μας μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη.

Οι Νορβηγοί βρίσκονται στην Κύπρο από την περασμένη Δευτέρα και σήμερα προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μεταξύ μας αγώνα.

Με τους Νορβηγούς συναντηθήκαμε ξανά τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Ντράμεν και τότε χάσαμε με 2-1.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Suren Baliyan (Αρμενία) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Vanik Simonyan και Atom Sevgulyan. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Zaven Hovhannisyan.

Μέχρι τώρα οι αγώνες στον όμιλο μας:

Κύπρος – Γιβραλτάρ…1-0
Λευκορωσία – Γιβραλτάρ…10-0
Πορτογαλία – Γιβραλτάρ…4-0
Νορβηγία – Κύπρος…2-1
Λευκορωσία – Πορτογαλία…0-2
Ολλανδία – Κύπρος…5-1
Λευκορωσία – Νορβηγία…1-1
Ολλανδία – Πορτογαλία…4-2
Κύπρος – Λευκορωσία…1-1
Νορβηγία – Ολλανδία…0-4
Γιβραλτάρ – Ολλανδία…0-6

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΛΑΝΔΙΑ19-312
2.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ8-46
3.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ12-45
4.ΝΟΡΒΗΓΙΑ3-64
5.ΚΥΠΡΟΣ4-84
6.ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ0-210