Σπουδαία εμφάνιση ο KORANTINA HOMES Παφιακός έχασε όμως στο τάι μπρέϊκ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αν και έκαναν μια μεστή εμφάνιση και έδειξαν ότι είναι φτιαγμένες από μέταλλο και στόφα αθλητριών υψηλού επιπέδου οι πετοσφαιρίστριες του Korantina Homes Παφιακού δεν κατάφεραν απόψε να πάρουν το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα χάνοντας μέσα στην έδρα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ.

Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη μετά το νικηφόρο πέρασμα της περασμένης Τρίτης με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Πάφο αλλά και το προηγούμενο απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας ήθελε να κεφαλαιοποιήσει τις καλές εμφάνισεις με μια ακόμη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και σίγουρα είναι από αυτές που βάσει προϋπολογισμού έχουν φέτος περισσότερες αξιώσεις δίχως όμως να τα καταφέρει στις λεπτομέρειες.

Οι φιλοξενούμενες αν και βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ αντέδρασαν και έκαναν πρώτα το 1-1 σετ και ακολούθως το 2-2 σετ για να στείλουν το παιχνίδι στη Ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ.

Εκεί τα πράγματα ξεκίνησαν ευνοϊκά για τον Παφιακό ο οποίος προηγήθηκε με 4-6 για να περάσει στη συνέχεια η Ολυμπιάδα στην αντεπίθεση με συνεχόμενους πόντους και να πάει στο 10-6. Το παιχνίδι κύλησε υπερ των γηπεδούχων που έκαναν το 13-10 και ακολούθως το 15-11 παίρνοντας την νίκη στις λεπτομέρειες.

Τα σετ:

25 – 16, 20 – 25, 25 – 14, 22 – 25 και 15-11

Στα άλλα παιχνίδια σπουδαίο παιχνίδι έγινε στη Λεμεσό ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση με τις νταμπλούχες να κερδίζουν επίσης στο τάι μπρέικ με 2-3 σετ, στη Λάρνακα η ΑΕΚ επικράτησε της Ομόνοιας με 3-0 σετ ενώ στο Αυγόρου το τοποκό Θόι ηττήθηκε από την πρωτοπόρο ΑΕΛ με 0-3 σετ.