Σε ρυθμούς Νορβηγίας η Εθνική Ελπίδων

Από: Antri Pilea

Με προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς συνεχίζεται σήμερα (15:00) ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει Νορβηγίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο Στάδιο N.Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή και εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Η προετοιμασία για τον τελευταίο μας αγώνα μέσα στο 2019 άρχισε τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με προπόνηση στα βοηθητικά του Σταδίου ΓΣΠ.

Από σήμερα προπονήσεις θα αρχίσει και ο Ρούελ Σωτηρίου, που έφτασε χθες το απόγευμα από το Λονδίνο. Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κωνσταντίνο Αναστασίου λόγω τραυματισμού.

Η Εθνική μας στοχεύει να κλείσει τις υποχρεώσεις της μέσα στο 2019 με θετικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

Θα είναι ο τρίτος αγώνας που θα δώσουμε στην Κύπρο σε αυτή τη διοργάνωση, αφού προηγήθηκε το νικηφόρο 1-0 επί του Γιβραλτάρ και το ισόπαλο 1-1 με τη Λευκορωσία.

Με τη Νορβηγία βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Ντράμεν και παρά την πολύ καλή παρουσία της ομάδας μας, χάσαμε με 2-1.

Μετά την Κύπρο και συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου, η Νορβηγία θα φιλοξενήσει την Πορτογαλία και την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας Γιβραλτάρ – Λευκορωσία. Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη το Γιβραλτάρ θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΛΛΑΝΔΙΑ13-39
2.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ8-46
3.ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ12-45
4.ΝΟΡΒΗΓΙΑ3-64
5.ΚΥΠΡΟΣ4-84
6.ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ0-150