Η ΚΟΠ ζητά προσφορές

Η ΚΟΠ ζητά προσφορές από  ξενοδοχεία σε Πρωταρά, Αγία Νάπα ή Πάφο για διαμονή τεσσάρων Εθνικών Ομάδων Παίδων (U16) από τις 6 Απριλίου 2020 μέχρι τις 12 Απριλίου 2020.

Προδιαγραφές προσφοράς:

(α) 10 δίκλινα δωμάτια, 8 μονόκλινα δωμάτια, 1 δωμάτιο για μασάζ και 1 δωμάτιο για αποθήκη για κάθε μια από τις τρεις Εθνικές που θα έρθουν από το εξωτερικό (συνολικά δηλαδή 30 δίκλινα, 24 μονόκλινα, τρία δωμάτια για μασάζ και τρία δωμάτια για αποθήκη).
(β) 10 δίκλινα, 4 μονόκλινα, 1 δωμάτιο για μασάζ και 1 δωμάτιο για αποθήκη για την Εθνική  Παίδων Κύπρου
(γ) 3 μονόκλινα για τους συνοδούς των ομάδων.
(δ) 5-6 μονόκλινα για τους υπαλλήλους της ΚΟΠ.

• Το ξενοδοχείο θα πρέπει να διαθέτει δωρεάν wifi στα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, καθώς επίσης και 3 – 4 αίθουσες μαθήματων.
• Τα δωμάτια των πιο πάνω αποστολών πρέπει να είναι σε ξεχωριστούς ορόφους και συγκεντρωμένα (το ένα δίπλα από το άλλο ή απέναντι).
•Οι ξένες Ομοσπονδίες πιθανόν να ζητήσουν αύξηση των πιο πάνω δωματίων. (Επιπλέον 2 -5 δωμάτια).
• Οι ξένες Ομοσπονδίες πιθανόν να ζητήσουν περισσότερες μέρες διαμονής.

Στην περίπτωση που διατίθενται τα ζητούμενα δωμάτια παρακαλούμε να μας δώσετε και την τιμή F/B η οποία να συμπεριλαμβάνει και ένα ποτό (νερό και χυμό ή αναψυκτικό) για κάθε άτομο σε κάθε γεύμα καθώς επίσης, τιμή για πλύσιμο στολής αγώνα (φανέλα παντελονάκι, κάλτσες).

Οι προσφορές να είναι σφραγισμένες και να φθάσουν στα Γραφεία της ΚΟΠ, ταχυδρομικώς Τ.Θ. 25071, 1306 Λευκωσία, ή διά χειρός σε κλειστό φάκελο, όπου θα φαίνεται καθαρά η επιγραφή «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» όχι αργότερα από το μεσημέρι (12:00) της Δευτέρας, 18.11.2019.

Προσφορές που θα σταλούν με φαξ δεν θα ληφθούν υπόψη

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα Γραφεία της Ομοσπονδίας στο κ. Μάριο Νεοφύτου στο τηλ. 22 352 341.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση επικύρωσης της προσφοράς στο ξενοδοχείο σας η καταβολή του κόστους διαμονής θα γίνεται σε δυο μήνες από την ημέρα έκδοσης των τιμολογίων.