“Πέταξε” δύο βαθμούς η Πέγεια στην έδρα της

Από: Γιώργος Γεωργίου

“Σκόνταψε” η Πέγεια 2014 στον εντός έδρας αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, καθώς εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την ΑΕΠ Πολεμιδιών. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα απώλεσαν πέναλτι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γιάννη Χριστοδούλου, καθώς στο πρώτο ημίχρονο η Πέγεια επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Γιώργου Οικονόμου. Ο νεαρός εξτρέμ με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη και ενώ η Πέγεια συνέχισε να πιέζει, στο 84ο λεπτό η ΑΕΠ Πολεμιδιών στις λιγοστές φορές που βγήκε στην επίθεση κατάφερε να σκοράρει με μακρινό σουτ και να “παγώσει” ταυτόχρονα το Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.

Απ’ εκεί και έπειτα “άναψαν τα αίματα” με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 96ο λετπό της συνάντησης. Ο Νικόλας Χριστοφίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων με τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει το σημείο της άσπρης βούλας. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανάλαβε την εκτέλεση του, όμως για κακή του τύχη ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ απέκρουσε κρατώντας το 1-1 το οποίο ήταν και τελικό σκορ.

Στους διακριθέντες για την ομάδα της Πέγειας ήταν ο νεαρός μεσοεπιθετικός Ευαγόρας Χαραλάμπους.